Krönika

Hur vill du kunna säga vad du tycker?

Internet har gjort så att fler
människor kan skriva vad de tycker.

Men en del har svårt att förstå
hur man ska göra.

Här på 8 Sidors blogg kan du skriva en kommentar
i kommentarsfältet som finns under artikeln.

Men många tycker att det är krångligt.

Nu vill vi göra ett helt nytt kommentarsfält,
som ska vara enkelt för alla att förstå.

Vi vill att alla våra läsare ska kunna säga
vad de tycker om nyheterna
som finns på 8sidor.se.

Kanske vill du kunna prata istället för att skriva?
Eller teckna med teckenspråk eller andra tecken?

8 SIDOR har vunnit en tävling
och fått pengar för att göra
ett riktigt bra kommentarsfält
där alla kan kommentera.

Hur vill du kunna säga vad du tycker?

Ring mig: 08-720 71 92

Mejla: [email protected]

malinWEB_183x256

Malin Crona, chefredaktör 8 Sidor

Här kan du läsa mer om tävlingen vi har vunnit.

 

Tidigare kommentarer

 1. Thach Pham  91 veckor sedan.

  Hej Malin!
  Jag är en vietnamsk some heter Thach och 20 år. Jag började lära svenska för 1 år sedan. Jag alltid surf till 8sidor eftersome den är jättehjälpsam, den hjälpt mig för läsa svenska bättre. Jag tycker om Bildspel men 8sidor fint bara 5 bilder. Jag hoppas 8sidor ska skapa mer bildspel eftersom vi vill att träna lyssna svenska.

 2. Malin Crona  91 veckor sedan.

  Hej Thach! Vad bra att du tycker att 8sidors bildspel hjälper dig att träna på att lyssna på svenska. Vi ska försöka göra fler bildspel. Är det något särskilt du skulle vilja att vi gör bildspel om?

 3. Hassan  87 veckor sedan.

  Hej Thach! jag håller med!1

 4. Hassan  87 veckor sedan.

  Hej Malin!
  Jag är en elev skolan som heter Hassan bor i Skellefteå och 18 år.
  jag började lära svenska det blir ett år 2 månader.
  jag läser varje dag 8sidor,jag ska säga till tack för att finns det ni 🙂 mvh Hassan Akbari

 5. Allan  87 veckor sedan.

  Jag är mycket intresserad för att lära mig ny språk. 8sidor digital tidningen är mycket lätt att läsa. Jag jobbar som kundtjänst arbetare och pratar med många svenskarna på telefon varjedag, Men jag bor inte i Sverige just nu. Jag sitter här i Indien och jobbar för ett Svensk företag. Varje dag på jobbet läser jag 8sidor och tränar mig svenska. Tackar jag jätte mycket till 8 sidor. Ha en bra dag!

 6. Ibrahim  86 veckor sedan.

  Hej Malin!
  Jag har varit i Sverige ungefär 1 och halv år.
  Tyverr! jag kan inte prata och skriva så bra. Jag jobbar med turkisk och kurdisk män. Därför kan jag inte prata på svenska. Vi pratar alltid på turkiska eller kurdiska. jag tycker mycket om att läsa om nyheter och jag vill lära mig svenska när jag läser en någonting. Men det fanns inte som jag kan förstå det. När jag upptäckte 8sidor i internet blev jag mycket mycket glad. Jag läser och lär mig både. Nu läser jag 8sidor varje dag. Jag upptäcker mig att blir bättre Jag skulle gärna vilja tacka er.
  Tusen tusen tack 8SIDOR!

 7. Suada Al Maran  82 veckor sedan.

  Hej Malin !
  Jag heter Suada och jag kommer från Irak. Jag har varit i Sverige i fyra år och fem månader . Förre veckan klarade jag SFI . Jag är väldigt glad när jag läser 8sidor .

  Stor tack 8SIDOR
  Skrivet den mars 25,2013 kl 15:18 av Suada

 8. Malin Crona  80 veckor sedan.

  Tack för era kommentarer! Vad roligt att det är så många som tycker om 8 Sidor.

 9. Seyed  73 veckor sedan.

  Hej Malin!
  Jag heter Seyed och kommer från Afghanistan jag kom till Sverige för två år sedan ,just nu jag jobbar i en litten kommun jag ha lärt maj jätte snabb svenska eftersom jag är altid hålla på och läsa 8 sidor och nu jag vill gärna säga tusen tusen tack för att ni finns .
  MVH
  Seyed

 10. Malin Crona  73 veckor sedan.

  Hej Seyed!
  Det var väldigt roligt att höra.

 11. Chelsea  72 veckor sedan.

  Hej Malin!

  Jag heter Chelsea och jag kommer från USA. Jag borjade lära svenska för 6 månader sedan. Jag älskar 8 sidor däreför att det är mycket lättläs för mig. Jag kan förstår mycket! Jag kommer till Sverige i October av 2012. Jag kom hit för att gifta mig med min svenska pojkvän. Jag är mycket glad här i Sverige!

  Mvh

  Chelsea

 12. Eszter Ohánovits  56 veckor sedan.

  Hej! Den här veckan skrev 8sidor om farliga djur och hur många människor de dödar varje år. Det är väldigt spännande att se, men nu undrar jag om ni skulle kunna publicera en artikel som handlar om hur många oskyldiga djur vi människor grymt och hjärtlöst mördar varje år för vårt eget skull, som för kött, kläder, mediciner osv. För de farliga djuren ni skriver om dödar människor för att de blir skrämda eller är väldigt hungriga, men människan kan visst leva utan kött (som jag gör och har gjort i typ 10 år) och egentligen har vi bara inbillat oss att vi ät allätare, för det är vetenskapligt bevisat att vi är 100% växtätare. Därför tycker jag att folk borde öppna sina ögon och börja bry sig mer om andra levande varelser som faktiskt var här på jorden före oss och som vi dödar för att vi tror att de är mindre värda än oss. Snacka om rasism! Och sen är det vi som blir upprörda över andra världskriget och när de dödade judar och romer osv, när det fortfarande pågår utan att vi tänker på det! När till exempel en flock vettskrämda grisar blir tvingade att gå upp på en stor lastbil och sedan förs vidare till slakthus och tvingas att promenera in i sin egen död, är det precis likandant som när folk på andra världskriget blev förda till koncentrationsläger. För oss kanske andra världskriget är över, men för djuren pågår det fortfarande, fast de egentligen, precis som alla folkgrupper som blev mördade, inte har gjort nåt emot oss. Men ärligt nu: Tänker man på det när man går på McDonalds och äter en hamburgare, eller när man köper en vacker skinnjacka?
  Nu kanske man tror att jag är galen, men jag skriver bara sanningen. Nästa gång när ni äter kött så tänk på det jag nu skrev, även om ni tycker att det är idiotiskt.
  Mvh: Eszter Ohánovits, en tjej med ett hjärta som klappar för djuren.

 13. Bengt Fredrikson  56 veckor sedan.

  Hej Eszter!

  Tack för dina tankar. Visst har du rätt. Om man räknar människan som ett djur så finns det inget farligare djur på jorden.
  Människor dödar fler djur än alla andra. Dessutom smutsar vi ner och förstör jorden så den blir en värre plats att leva på för människor och andra djur.
  Visst borde vi tänka mer på det!

 14. Eszter  55 veckor sedan.

  Hej Bengt! Tack för att du svarade och tog med mitt brev i tidningen. Hoppas folk öppnar sina ögon nu… Mvh. Eszter

 15. said  54 veckor sedan.

  hej malin !
  jag heter said och 16 år. jag kommer från somalia , jag kom till sverige för 10 månaden sedan . det är mycket roligt att vara med er , kanske ni är så annorlunda i dina tankar , jag gillar om 8 sidor och nästan jag läser 8sidor varje dag men jag pluggar också mina lektionen av skolan , om det finns inte 8 sidor blir det min svenska kunskaps språk sämre som än nu .
  8 sidor evigt

 16. Malin Crona  54 veckor sedan.

  Hej Said! Det var roligt att höra att du tycker om att vara med oss. Vad bra att du tycker att 8 Sidor hjälper dig att bli bättre på svenska!

 17. Fessehastion Belay  30 veckor sedan.

  Hej Malin!
  Jag har varit i Sverige i ett år och två månader. För ett månad sedan klarade jag SFI. Jag tycker mycket om att läsa 8 sidor för att lära mig svenska. Jag vill säga tusen tack 8 sidor.

 18. Malin Crona  29 veckor sedan.

  Hej Fessehastion! Tack för att du skriver till oss. Vad roligt att du tycker om 8 Sidor. Och grattis för att du klarat SFI!

 19. Mustafe  15 veckor sedan.

  Hej jag är en elev som heter mustafe och jag bor i Stockholm.Jag har läst svenska i ett år och läser 8sidor varje dag därför att jag vill lära mig svenska snabbt. Jag tycker mest om att läsa om sport och politik. Jag lär mig mycket svenska på 8sidor därför att artiklarna har nya ord. Tack 8sidor för att ni finns och hjälper mig

 20. Malin Crona  14 veckor sedan.

  Hej Mustafe! Tack för att du läser 8 Sidor. Hoppas du lär dig svenska snabbt!

8 Sidor


18 december 2012

Fler liknande artiklar

Vad tycker du om nyheten?

Kommentera