Sport

Zlatan i världslaget

Fyra miljoner människor röstade på det europeiska fotbollförbundets hemsida
om vilka fotbollsspelare som har varit bäst i världen år 2009.
Sex spelare från Barcelona kom med bland de elva som röstats fram till årets lag.
En av dem var Zlatan Ibrahimovic. Lagkamraten Lionel Messi, som vann priset för världens bäste spelare nyligen, fanns självklart också med. I övrigt kom tre spelare från Real Madrid med och två spelare från den engelska ligan.

Samtidigt säger Zlatan till journalister i Spanien att han just nu inte vill spela i svenska landslaget. Zlatan Ibrahimovic sade i höstas att han är osäker på om han vill fortsätta spela i landslaget. Men Zlatan sade också att han skulle bestämma sig senare.


22 januari 2010

Fler liknande artiklar

Vad tycker du om nyheten?