Sverige

Två poliser undersöker dörren på ett polishus. Glaset på dörren har exploderat. En av poliserna har helt vita kläder. Den andra är klädd i mörkt blå poliskläder.

Experter på bomber undersöker polishuset där något exploderade. Foto: Johan Nilsson

Explosion vid polishus

Tidigt på morgonen
på måndagen exploderade
något utanför polishuset
i Staffanstorp i Skåne.

Ingen person blev skadad
av explosionen.

Poliserna vet inte
vem som sprängde
utanför deras hus.
De vet inte heller vad
som exploderade.

Poliser som är experter
på bomber har åkt
till Staffanstorp.
De ska undersöka
vad som har hänt.

8 SIDOR/TT


14 oktober 2019

Fler liknande artiklar

Vad tycker du om nyheten?

3 kommentarer

  1. Jurist skriver:

    I Sverige är nu total kaos, bomber exploderar överallt, bilar brinner, kriminella ligor gör vad de vill. Poliser är maktlös att göra något. Politiker är oförmögna att Styra med Sverige. Danmark utför kontroll på gränsen. Vad händer med Sverige!

  2. Jurist skriver:

    Sverige är bästa landet, viss det händer något nagativ det betyder inte att det är kaos i hela Sverige, Sverige är ett land med bra ekonomi och bra arbetskraft bra industriprocesser, kriminella kommer till att försvinna eftersom. Men alla måste ta hand om det så är viktigt i livet, se Norge är kaos och England och Frankrike. Demonstrationer i Frankrike som gör landet stop på alt och kaos på gatane, England stor problem med Brexit och det kan händer konkurs på all EU foretag, Norge politik korruption och och dårlig arbetskraft det kan vara att mer korruption där, men Sverige är bäst på alt ekonomi , industri, integration, önska Sverige det bästa

  3. Ejsvensk skriver:

    Många tycker inte om sanning. De föredrar att släppa ögonen.

Kommentera