Sverige

Elever får inte gå i skolan

Fyra elever på en skola
i Malmö har blivit stoppade.
De har inte fått komma
till skolan den här veckan.
Eleverna går i fjärde klass.
Det är mycket ovanligt
att så unga elever
blir stoppade.

Barnen slog en annan elev i tisdags.
De slog också vuxna
som försökte att stoppa dem.

8 SIDOR


14 februari 2020

Fler liknande artiklar

Vad tycker du om nyheten?

8 kommentarer

 1. Milena skriver:

  alltså de måste titta närmare vad hände,varför de var så agressiva! Men det är brist på disciplin också som orsakar deta konflikter,vi vågade inte reagera på deta sätt när vi var små!

 2. Tommi skriver:

  Jag är helt säker att de är inte svenska. Stackars Sverige …

 3. Milena skriver:

  Du har mycket felaktigt inställning- i Tjeckien har vi ordspråk-”En är som 18 och den andra som 20 utan 2”! Det betyder ungefär-”Ahmed är busig och Kalle också”!

 4. Milena skriver:

  Jag kan säga en konkret fall-här i Bunkeflostrand vi har grundskola som är den dyraste i Sverige och på kvällarna vandaliserar och skadar byggnaden svenska ungdomar medan en några meter bort är park som hade fin ny lusthus och nu är den bränd,smutsig och i dåligt skick eftersom invandrare pojkar skadade den!

 5. Milena skriver:

  förut jag sittade där ofta,där var el också och vackra blommorna omkring och nu är där bara smuts! Fråga är varför barn blev agressiva, ingen säger idag till barn vad de får eller inte,ingen är bra föreblid för de så vad kan man förvänta?? Ingen oppfostrar barn idag, att förbjuda slå barn är bara en del av det hela…

 6. Milena skriver:

  Någonting är fel därför alla barn och ungdomar är ouppfostrad! Min man kommer från Turkiet och har bra uppforande och människor bara försöker provocera honom….barn är barn,ungdomar är ungdomar-de tillhör inte till nån etnisk grupp,de behöver kärlek,bra uppfostra och stöd!!!!!

 7. Tommi skriver:

  🍌

 8. 10 åring skriver:

  Det är så dum att de är så galen.
  Deras förädlar har de inte lärt de små??
  Det kan ändå vara så elakt att bli slagen så hårt.

  😭😭🤢🤮